Home » Massages

Massages

Nek/schouder massage

De massage spreekt voor zich. In een tijd van 30 minuten masseer ik je schouders en nek los. Ideaal  voor mensen, die daar (regelmatig) spanning voelen.

 

Klassieke massage

Je kan hierbij kiezen voor een deelmassage (bijv. alleen rug) , maar ook voor een volledige massage (rug, schouders, benen en armen.)

Maar wat doe ik  nu bij een klassieke massage?

Met deze klassieke massagevorm (ook wel Zweedse massage genoemd)  richt ik mij vooral op  het soepel(er) maken van je spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder je huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

 

 

Hotstone massage

 

Een Hot Stone Massage is zoals het woord al zegt een massage met 'hete' stenen. Bij heet moet je denken aan een temperatuur van circa 45-50 graden. Om deze op te warmen en op temperatuur te houden gebruik ik een heater,  waarbij ze in het water liggen. De stenen, die hierbij gebruikt worden zijn zogenaamde basaltstenen. Deze hebben van nature de mogelijkheid om lang warmte vast te houden.

 

 

Om de stenen goed te laten glijden  wordt je huid ingesmeerd met voldoende olie. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan  herstel van je lichaam en het helpt afvalstoffen afvoeren.

 

 

 

 

Lomi lomi massage

 

Bij de Sacred Lomi Lomi massage gebruik ik voornamelijk mijn onderarmen –  daarom wordt deze massage ook wel de “forearm dance” genoemd. Deze vloeiende onderarm massage technieken zorgen voor een intenser contact en een diepere ontspanning.

In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken, harmonie en liefde. Tekort aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. De helende werking

van de Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat deze blokkades worden opgeheven.